Officiële verdeler voor
België - Nederland - Luxemburg

Nano Ceramic Protect - Automotive

Automotive

NANO CERAMIC PROTECT®

Automotive

Welkom bij Nano Ceramic Protect, een van de toonaangevende fabrikanten van oppervlaktecoatings. Onze producten zijn gebaseerd op de hoogste normen van nanotechnologie. Ze zijn speciaal ontwikkeld om oppervlakken permanent te beschermen tegen schadelijke invloeden die hun conditie en uiterlijk negatief kunnen beïnvloeden. Milieuvriendelijke coatingproducten zonder waarschuwings- of gevaartekens. Het 9H-hardheidscertificaat is aan ons bevestigd door het onafhankelijke instituut ILAC MIRA. Innovatieve coatingproducten op basis van SiO2 met langdurige bescherming. Mogelijke toepassingen op lakwerk, velgen, chroom, kunststof, carbon en nog veel meer. Nano Ceramic Protect 9H keramische coating met 5 jaar fabrieksgarantie met onbeperkt aantal kilometers wordt uitsluitend uitgevoerd door onze geautoriseerde servicepartners. De levensduur van NCP 9H kan zelfs 5 jaar of langer zijn, afhankelijk van de toepassing. Onze 9H keramische coatings vormen een transparante beschermlaag van de hoogste kwaliteit onder dergelijke producten die op de markt verkrijgbaar zijn!

"Je kunt een auto niet als een mens behandelen - een auto heeft liefde nodig."

It all starts with a dream

Na bescherming met NCP 9H fungeert onze coating als een beschermend schild voor de onderliggende ondergrond/laklaag en beschermt deze tegen schadelijke invloeden! Zo stelt NCP 9H ook op lange termijn de waarde van uw auto veilig. Een gemiddelde blanke lak komt meestal overeen met een hardheid van 1-3H. Zodra onze NCP 9H keramische coating is aangebracht, komt deze overeen met een hardheid van 9H, waardoor het oppervlak veel sterker en beter bestand is tegen beschadiging. Onze coating beschermt het oppervlak ook tegen schade die kan worden veroorzaakt door UV-straling, oxidatie, strooizout, zuren en insecten. Onze oppervlaktecoating vormt een onzichtbare beschermlaag met een 3D keramisch-moleculaire matrixstructuur en met de hoogste kwaliteit van dergelijke producten die op de markt verkrijgbaar zijn! De uitgekristalliseerde coating kan alleen mechanisch worden verwijderd met schuurpapier. Hoe meer lagen er worden aangebracht, hoe hoger de bescherming, diepere glans, hydrofoob en het zelfherstellende effect. Geef uw voertuig de bescherming die het verdient!

Eigenschappen van keramische coatings

→ Beschermt tegen alle omgevingsinvloeden
→ Uitstekende waterafstotende eigenschappen
→ Bestand tegen wassystemen
→ Bescherming tegen UV-straling
→ Bescherming tegen corrosie
→ Extreem glad oppervlak
→ Permanente beschermlaag
→ Kan alleen mechanisch worden verwijderd
→ Intense diepe glans
→ Uitstekende vuilafstotende eigenschappen
→ Bestand tegen schadelijke chemicaliën
→ Temperatuurbestendig van -50 °C tot +1500 °C

Auto's en SUV's

Onze keramische coating is zeer transparant, het verandert de lakkleur niet, maar behoudt het lakwerk op de lange termijn en biedt een verhoogde bescherming tegen UV-straling, die de oorzaak is van lakverkleuring. Door de fijnste oneffenheden in het lakwerk te coaten ontstaat het zogenaamde beading-effect, waarbij het water eenvoudig van het lakoppervlak afrolt en vuildeeltjes meeneemt. NCP 9H beschermt tegen chemicaliën, zuren, logen, strooizout, vogelpoep, boomharsen en ook sterke reinigingsmiddelen. NCP 9H is een permanente coating die niet uitgewassen kan worden.

→ Glanzend lakwerk → Mat lakwerk → Remklauwen → Velgen → Interieurdecors → Instrumentenpaneel → Uitlaatsierstukken → Achteruitlaat → Carbon onderdelen → Chromen onderdelen → Kunststof onderdelen → Raampanelen

Mobilhomes & Caravans

Een mobilhome moet goed onderhouden worden. De inspanning is soms immens, er moeten immers enorme gebieden worden overwonnen om de buitenhuid te beschermen en te onderhouden. Onze keramische afdichting 9H zorgt ervoor dat normaal hardnekkige verklevingen zoals muggen aan de voorkant, boomhars of zelfs vogelpoep veel gemakkelijker te verwijderen zijn met afdichting. Het beschermt ook het oppervlak tegen UV-straling, corrosie, omgevingsinvloeden, chemicaliën, strooizout en nog veel meer. Stel de waarde van uw eigen camper veilig en bespaar tijd en geld bij het reinigen van de NCP 9H - een waardevolle investering! U kunt ook de douche en het keukengedeelte laten coaten.

→ Lakwerk & GVK → Remklauwen → Velgen & chroomdelen → Interieurdecors → Gelakte oppervlakken → Uitlaatsierstukken → Kunststof onderdelen → Plexiglas → Wastafel → Spiegel & douche

Motorfietsen

Dankzij de 3D-structuur en hittebestendigheid tot 1500 °C biedt onze NCP 9H-coating een breed scala aan toepassingen. Met onze keramische 9H-coating bespaart u tijd en geld en krijgt u een ongeëvenaarde look. NCP 9H zorgt voor een zeer hoge glans op de motoronderdelen en het frame evenals op alle chromen en kunststof onderdelen. Het belangrijkste voordeel is echter dat de motorfiets zijn perfecte glans niet verliest. De waterafstotende beschermende coating zorgt voor een lotuseffect op de gecoate oppervlakken en heeft een zelfreinigende werking.

→ Glanzend lakwerk → Mat lakwerk → Remklauwen → Velgen → Uitlaatsierstukken → Achteruitlaat → Carbon onderdelen → Chroom onderdelen → Kunststof onderdelen

Auto's

Wat is Nano Ceramic Protect®?

KERAMISCHE COATINGS Nano Ceramic Protect® Hard 9H Goud, Hard 9H Rood een permanente coating met het internationale ILAC MRA-hardheidscertificaat dat de hardheid van 9H bevestigt. Het is een beschermende laag met uitstekende gladheid, glans en sterke waterafstotende eigenschappen, die bij het aanbrengen het effect van 3D-ruimte geeft. De coating kan in lagen worden aangebracht op alle harde oppervlakken, het verwijderen van de coating na kristallisatie is alleen mogelijk door te slijpen.

Volledige bescherming

HET ENIGE MERK MET SPUITAPPLICATIESYSTEEM TER WERELD. Op het hoofdkantoor van Nano Ceramic Protect® hebben we besloten om anders te denken dan anderen en iets revolutionairs te beginnen: een volledig nieuw applicatiesysteem voor keramische beschermende coatings. Tot nu toe werden overal ter wereld keramische beschermende coatings handmatig aangebracht. Autodetailers brachten de keramische coatings aan op vlakke oppervlakken (zonder holtes en zonder 100% dekking). Een nieuw, revolutionair spuitsysteem zorgt voor 100% dekking van oppervlakken en spleten. De innovatieve Nano Ceramic Protect®-methode verdubbelt de dikte van de aangebrachte coating (vergeleken met handmatige applicatie).

Twee methoden voor het aanbrengen van keramische coatings

Handmatige methode:

Het handmatig aanbrengen van de coating is een achterhaalde methode, niet erg nauwkeurig en geeft niet het volledige effect.

Mechanische methode:

HET ENIGE MERK MET SPUITAPPLICATIESYSTEEM TER WERELD. VOLLEDIGE BESCHERMING, VOLLEDIGE COVARAGE!

Mechanische methode

KERAMISCHE COATINGS Hard 9H Gold

Nano Ceramic Protect® Hard 9H Gold beschermt elk hard oppervlak tegen schadelijke verontreinigingen, reinigingsmiddelen, weersomstandigheden en verhoogt de oppervlaktebescherming tegen mechanische schade. Na het aanbrengen van de Nano Ceramic Protect® coatings verkrijgen we een duurzame beschermlaag met uitstekende gladheid en glans in 3D-ruimte. Het beste eraan? Het is gegarandeerd voor vele jaren.

KERAMISCHE COATINGS Hard 9H Rood

Nano Ceramic Protect® Hard 9H Rood beschermt elk hard oppervlak tegen schadelijke verontreinigingen, reinigingsmiddelen, weersomstandigheden en verhoogt de oppervlaktebescherming tegen mechanische schade. Na het aanbrengen van de Nano Ceramic Protect® coatings verkrijgen we een duurzame beschermlaag met uitstekende gladheid en glans in 3D-ruimte. Het beste eraan? Het is gegarandeerd voor vele jaren.

KERAMISCHE COATINGS 9H+ Graphene

Verhoog uw niveau met een nieuwe graphene coating! De nieuwe generatie Nano Ceramic Protect-graphene coating is een superhydrofobe keramische coating met een geavanceerde koolstof-keramische formule met toevoeging van koolstofnanobuisjes. De hardheid van de coating bedraagt ​​9H+. Door het gebruik van koolstofnanobuisjes konden we een uitzonderlijk hydrofobe, eenvoudig aan te brengen en duurzame coating creëren die het niveau van uw detailleringsstudio naar een hoger niveau zal tillen.

Onze tip voor een optimaal resultaat met voertuigbescherming

→ 4 beschermlagen: 2 x NCP9H rood + 2 x NCP9H goud + 1 x NCP soft
→ 6 beschermlagen: 4 x NCP9H rood + 2 x NCP9H goud + 1 x NCP zacht
→ 8 beschermlagen: 6 x NCP9H rood + 2 x NCP9H goud + 1 x NCP zacht
→ 10 beschermlagen: 8 x NCP9H rood + 2 x NCP9H goud + 1 x NCP zacht
→ 12 beschermlagen: 10 x NCP9H rood + 2 x NCP9H goud + 1 x NCP zacht
→ Matlak: 4 beschermlagen: 4 x NCP9H goud

Video's

Handmatige methode

De handmatige methode voor het aanbrengen van keramische coatings is een verouderde methode, die niet de volledige dekking van het oppervlak en de gelijke dikte van de keramische laag garandeert. Methode is niet erg nauwkeurig en geeft niet het volledige effect. Ook bij handmatige toepassing is de efficiëntie niet zo hoog en moet u dubbele tijd besteden om volledige 9H-bescherming van uw voertuig te maken.

Video's

Motorfietsen

Eigenschappen van keramische coatings

→ Beschermt tegen alle omgevingsinvloeden
→ Uitstekende waterafstotende eigenschappen
→ Bestand tegen wassystemen
→ Bescherming tegen UV-straling
→ Bescherming tegen corrosie
→ Extreem glad oppervlak
→ Permanente beschermlaag
→ Kan alleen mechanisch worden verwijderd
→ Intense diepe glans
→ Uitstekende vuilafstotende eigenschappen
→ Bestand tegen schadelijke chemicaliën
→ Temperatuurbestendig van -50 °C tot +1500 °C

Motorfietsen

Dankzij de 3D-structuur en hittebestendigheid tot 1500 °C biedt onze NCP 9H-coating een breed scala aan toepassingen. Met onze keramische 9H-coating bespaart u tijd en geld en krijgt u een ongeëvenaarde look. NCP 9H zorgt voor een zeer hoge glans op de motoronderdelen en het frame evenals op alle chromen en kunststof onderdelen. Het belangrijkste voordeel is echter dat de motorfiets zijn perfecte glans niet verliest. De waterafstotende beschermende coating zorgt voor een lotuseffect op de gecoate oppervlakken en heeft een zelfreinigende werking.

→ Glanzend lakwerk → Mat lakwerk → Remklauwen → Velgen → Uitlaatsierstukken → Achteruitlaat → Carbon onderdelen → Chroom onderdelen → Kunststof onderdelen

Mobilhomes & Caravans

Eigenschappen van keramische coatings

→ Beschermt tegen alle omgevingsinvloeden
→ Uitstekende waterafstotende eigenschappen
→ Bestand tegen wassystemen
→ Bescherming tegen UV-straling
→ Bescherming tegen corrosie
→ Extreem glad oppervlak
→ Permanente beschermlaag
→ Kan alleen mechanisch worden verwijderd
→ Intense diepe glans
→ Uitstekende vuilafstotende eigenschappen
→ Bestand tegen schadelijke chemicaliën
→ Temperatuurbestendig van -50 °C tot +1500 °C

Mobilhomes & Caravans

Een mobilhome moet goed onderhouden worden. De inspanning is soms immens, er moeten immers enorme gebieden worden overwonnen om de buitenhuid te beschermen en te onderhouden. Onze keramische afdichting 9H zorgt ervoor dat normaal hardnekkige verklevingen zoals muggen aan de voorkant, boomhars of zelfs vogelpoep veel gemakkelijker te verwijderen zijn met afdichting. Het beschermt ook het oppervlak tegen UV-straling, corrosie, omgevingsinvloeden, chemicaliën, strooizout en nog veel meer. Stel de waarde van uw eigen camper veilig en bespaar tijd en geld bij het reinigen van de NCP 9H - een waardevolle investering! U kunt ook de douche en het keukengedeelte laten coaten.

→ Lakwerk & GVK → Remklauwen → Velgen & chroomdelen → Interieurdecors → Gelakte oppervlakken → Uitlaatsierstukken → Kunststof onderdelen → Plexiglas → Wastafel → Spiegel & douche


Heb je hulp nodig of heb je een vraag?


Autonieuws - Auto-actualiteit snel, betrouwbaar en met meerwaarde
Vos Car Electronics

Nano Ceramic Protect Benelux
Automotive Cardetailing

Officiële verdeler voor
België - Nederland - Luxemburg

Teutseweg 33
3520 Zonhoven
België

Tel. +32 (0)477 23 27 26

Alle prijzen vermeld op de website zijn onder voorbehoud van eventuele prijswijzigingen.


© 2022 Nano Ceramic Protect Benelux - Automotive Cardetailing. Alle rechten voorbehouden. Design by We Cre8 It.

Versie 2.0